Πρόσβαση στο eClass Πρόσβαση στο WebmailΦοίτηση @ HUA

Αγαπητέ Φοιτητή/Φοιτήτρια,

Σε αυτή την σελίδα θα βρεις τις περισσότερες βασικές υπηρεσίες του Πανεπιστημίου που θα χρειαστείς στην πορεία των σπουδών σου. Οι υπηρεσίες αυτές, υπάρχουν για να σε βοηθήσουν να έχεις την βέλτιστη δυνατή εμπειρία στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο και θα σε συμβουλεύαμε να τις εκμεταλλευτείς πλήρως για να κάνεις την ακαδημαϊκή σου καθημερινότητα πολύ πιο εύκολη. Δώσε βάση!

Ιδρυματικό E-mail και E-Class

Οι δύο αυτές υπηρεσίες αποτελούν το Α και το Ω της καθημερινής σου ενημέρωσης και, γενικά, επαφής με το Πανεπιστήμιο. Μέσω αυτών, ενημερώνεσαι για τυχόν αλλαγές στα μαθήματα σου καθώς και λοιπές αξιοσημείωτες δραστηριότητες, εγγράφεσαι σε μαθήματα και αποκτάς πρόσβαση στο υλικό τους (μέσω E-Class) και αλληλοεπιδράς με τους καθηγητές και τους συμφοιτητές σου όταν αυτό δεν είναι εφικτό δια ζώσης. Κάνε καθημερινή σου συνήθεια να βλέπεις και τα δύο!

Το Ιδρυματικό e-mail θα το βρεις εδώ

Το e-class θα το βρεις εδώ

Φοιτητολόγιο

Μέσω της υπηρεσίας του φοιτητολογίου μπορείς να παρακολουθείς την ακαδημαϊκή σου πορεία (βαθμό μαθημάτων, μέσο όρο κ.α.) καθώς και να καταθέτεις ηλεκτρονικά αιτήσεις για έγγραφα (π.χ. αναλυτική βαθμολογία). Επίσης, μέσω του φοιτητολογίου εγγράφεσαι στο τρέχον εξάμηνο, μην το αμελήσεις!

Το Φοιτητολόγιο θα το βρεις εδώ

Γραμματείες των Τμημάτων

Στην γραμματεία του τμήματος σου μπορείς να απευθύνεις τυχόν απορίες που μπορεί να έχεις για διαδικαστικά θέματα στο πλαίσιο των σπουδών σου και να καταθέτεις και να παραλαμβάνεις δικαιολογητικά. Μην διστάσεις να επικοινωνήσεις μαζί της!

Οι ώρες εξυπηρέτησης φοιτητών των γραμματειών είναι

Τα στοιχεία επικοινωνίας των γραμματειών θα τα βρείτε εδώ

Φοιτητική Μέριμνα και Παροχές

Το Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο φροντίζει να παρέχει την καλύτερη δυνατή υποστήριξη, ώστε οι φοιτητές μας να μπορούν απερίσπαστοι να εστιάζουν στις σπουδές και στην πρόοδό τους. Έχοντας το παραπάνω ως προτεραιότητα, το Πανεπιστήμιο μας σου παρέχει την δυνατότητα να αξιοποιήσεις μια σειρά από παροχές και υπηρεσίες.

Για να ενημερωθείς σχετικά με τις Παροχές πάτα εδώ: link

Για τα στοιχεία επικοινωνίας του Τμήματος Φοιτητικής Μέριμνας πάτα εδώ: link

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Αποδέχομαι