Πρόσβαση στο eClass Πρόσβαση στο WebmailΑγαπητέ Απόφοιτε/τη,

Συγχαρητήρια! Κατάφερες να ολοκληρώσεις με επιτυχία τις σπουδές σου. Ελπίζουμε η ακαδημαϊκή σου πορεία στο Χαροκόπειο να σου προσέφερε ό,τι ήλπιζες και περισσότερα. Τώρα που ετοιμάζεσαι να κάνεις το επόμενο βήμα στην ζωή σου, θα θέλαμε να ξέρεις ότι η οικογένεια του Χαροκοπείου είναι εδώ για οτιδήποτε χρειαστείς. Είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε, είτε επιλέξεις να συνεχίσεις τις σπουδές σου είτε επιλέξεις να ξεκινήσεις την επαγγελματική σου καριέρα. Σε αυτή την σελίδα, θα βρεις συγκεντρωμένες, όλες της υπηρεσίες που το Πανεπιστήμιο μας παρέχει στους αποφοίτους του, σε προτρέπουμε να τις αξιοποιήσεις. Και να θυμάσαι πάντα, όσα χρόνια και περάσουν το Χαροκόπειο είναι για τα μέλη της οικογένειας του μια ανοιχτή αγκαλιά! Καλή Σταδιοδρομία!

Μεταπτυχιακά και Διδακτορικά Προγράμματα

Εφόσον επιλέξεις να συνεχίσεις την ακαδημαϊκή σου πορεία, σου προτείνουμε να ρίξεις μια ματιά στα Μεταπτυχιακά και Διδακτορικά προγράμματα του Πανεπιστημίου μας. Εκτός από το γεγονός ότι τα προγράμματα αυτά είναι εξαιρετικά ενδιαφέροντα και παρέχουν μια εμπεριστατωμένη και εξειδικευμένη προσέγγιση εκμάθησης των αντικειμένων τους, είναι και ιδιαιτέρως προσιτά. Τα συστήνουμε ανεπιφύλαχτα!

Πληροφορίες σχετικά με τις Μεταπτυχιακές σπουδές στο Χαροκόπειο, θα βρεις εδώ: link

Πληροφορίες σχετικά με τις Διδακτορικές σπουδές στο Χαροκόπειο, θα βρεις εδώ: link

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείς να δεις τα site των οικείων τμημάτων, τα οποία μπορείς να βρεις πηγαίνοντας στο τέλος της σελίδας

Γραφείο Διασύνδεσης Σπουδών και Σταδιοδρομίας

Εφόσον επιθυμείς να συνεχίσεις την ακαδημαϊκή σου πορεία σε άλλο ακαδημαϊκό ίδρυμα ή να εργαστείς, σου προτείνουμε να αξιοποιήσεις το Γραφείο Διασύνδεσης και Σταδιοδρομίας. Το εν λόγω γραφείο, θα σου παρέχει καθοδήγηση και συμβουλές για το πως να κάνεις το επόμενο βήμα στην καριέρα σου, ανάλογα πάντα με τις επιθυμίες σου. Σου προτείνουμε να αξιοποιήσεις στο έπακρο τις γνώσεις και την εμπειρία των συμβούλων του!

Περισσότερες πληροφορίες για το Γραφείο Διασύνδεσης και Σταδιοδρομίας θα βρεις εδώ: link

Εδώ θα βρεις την επίσημη σελίδα του Γραφείου στο facebook: link

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Αποδέχομαι